På väg hem

Då är vi på väg hem från Skåne. Vi har haft en mysig jul med god mat och trevligt sällskap.

Det tråkiga var att P-O inte mådde så bra så han och I-B fick åka till akuten igår. Idag kände han sig lite bättre.

Det var kul att både Anna och Clara var kvar hela julen. Albin och Marcos har lekt massor. Maya och Hugo har varit jätteduktiga och mest pysslat runt.

När vi kommer tillbaka till Linghem väntar mamma och Lasse med middag, lyxigt värre :)

Hoppas ni alla har haft en fiin jul.

Love <3


En vecka kvar till julafton

Snart är det jul här i vårt hus... Det känns konstigt att det är julafton snart. Har inte nå julkänslor än men det kommer kanske :) Här hemma är det fortfarande sjukstuga. Jag hostar och är typ döv på ett öra. Erik hostar och får nässelutslag titt som tätt. Albin stackarn ser ut som en prickig korv med vattkoppor över hela ryggen och magen och en del i ansiktet. Det är bara vår lillprins som är frisk. Ikväll ska vi hem till Tegnér på middag. Deras minsta tjej har också vattkoppor så vi får komma ändå :) Just nu sover Hugo och Albin myser framför tv:n. Erik är i väg på julklappsshopping. Hoppas ni alla får en fin lördagskväll! PUSS

Fredagsmys börjar lida mot sitt slut

Barnen sover gott. Vi har ätit gott och druckit ett glas vitt. Sen har det varit Idol för hela slanten.

Grattis Amanda Fondell!


Mellis

Har idag fått veta att jag har blivit antagen till sjuksköterskeprogrammet i Västerås. I linköping blev jag reserv, så typiskt. Sen är det ju inte säkert att jag ens kan jobba inom vården pga mina eksem. Känns iaf roligt att ha blivit antagen även om jag inte kan gå i Västerås, jag har svårt att se att Erik skulle flytta med mig :)

Nu tittar killarna på film och jag ska snart börja med middag som består av fisk idag.

Puss


Julbord

Idag ska vi åka till Ikea och äta deras julbord :) Just nu har vi Emilia här hos oss medans Jonas och Sofia är och handlar lite julklappar. Emilia är lugnet själv jämfört med mina små busar ;) Idag är det 2:a advent, tiden går verkligen undan. Njut dagen!

Bild från augusti 2010


Hugo och Josefin

Idag har jag och Hugo haft en dag tillsammans. Albin är med mamma och Lasse i Stockholm på Cosmonova. Hugo och jag har varit och shoppat vinterjacka och vinterkängor till mig. Det var mer än välbehövligt. Så nu är vi redo för snöö :) Ikväll ska mamma och jag äta räkor och titta på "Så mycket bättre". Hoppas ni alla har en fin lördag!

Sushi

Har varit ute och ätit med Emelie ikväll. Hon bjöd mig på sushi som försenad födelsedagspresent. Det var gott :) Jättekul att träffa henne igen.


Vill ha!

Det är så mysigt med ljus såhär på vintern. Hittade den här ljusbrickan på en blogg (www.prinsessansdagbok.com)


1 december

Idag fyller mamma år. Grattis på din dag!

Imorse satt vi bänkade framför tv:n för att titta på julkalendern och jag tror Albin gillade den :)

Hoppas ni mår bra!


RSS 2.0