I did it :)

Igår sprang jag Vårruset för första gången. Det var jätteroligt. Sprang 5 km på 30 min. Ingen jättebra tid kanske men jag är glad att jag faktiskt sprang hela tiden :)

Den här veckan har gått fort. Men sen var jag oxå hemma från jobbet måndag och tisdag. Känner mig bättre nu så ser fram emot den här helgen. Ska troligen bli jättebra väder har jag hört.

Idag har vi inga planer, ska bara ta det lugnt *skööönt* Men skulle behöva åka och fixa lite inför bröllopet. Måste bestämma vad vi ska har för ringar. Jag har ju fått min vigselring nu. En i vitt guld. Min stora fråga är bara, ska jag ha förlovningsringen i vitt eller rött guld?? Kan ni hjälpa mig?
Sen måste jag bestämma vad jag vill ha för bukett och meddela min florist. Den här tycker jag var jättefin. Vet iaf att jag vill ha den i roosa :)



Imorrn lördag ska vi åka och hälsa på ett par kompisar på dagen. Umgås och gå promenad. Sen på kvällen kommer Matte, Erika och Tindra på besök, ska bli trevligt.

Hoppas ni får en härlig fredag!

Emma tänker på dig!



GRATTIS EVVE! Såg precis på din blogg. Jättekul, är glad för din skull. Krama söta lilla Lydia från oss.


Eriks första byggprojekt = vår altan :)

Här kommer bilderna som du efterlyste Evve ;) Bättre sent än aldrig.
Blir inge skriva ikväll.. Måste fixa med tvätten och sen sova :)

Natt natti!
















Bilder kommer :)

Redan torsdag, den här veckan har verkligen gått fort. Har inte hänt så mycket.
Vi var till Ikea igår och handlade lite till hemmet. Sen längtar jag så till vi ska köpa tapeter och färg och göra om hela huset :) Vi får dock ta det lite pö om pö. Rätt mycket ändå med bröllop och allt.

Imorrn har jag fest på jobbet. Är lite splittrad hur jag ska göra. Mamma och Jonas kommer imorrn så det vore ju kul att vara hemma. Men det lutar åt att jag går en stund på festen.

I tisdags sprang jag spåret igen :) Är så stooolt över mig!

Ha en härlig torsdag.

Evve, jag har inte glömt bilderna. Ska försöka ta dom och lägga ut ikväll :)
Du känner väl mig, världens sämsta bloggerska *ler*

Kramis

Helgen som gått...

Vilken bra helg jag och Albin har haft i Västerås.
Fredagen började med en jättemysig tjejkväll. Massa skratt och prat. Lite mycket vin med för den delen ;) Vi kom inte i säng för ens tre på natten. Man ångrar sig rätt bra sen på morgonen när Albin slår upp sina blå vid halv 7.
Blev en del kort den kvällen, tror dock jag väljer att inte lägga ut dom här.. Hehe rätt mycket flum.

Lördagen gick jag på stan en sväng. Tajmade det rätt så bra med att Albin sov. Så fick lite gjort iaf.
Sen åkte vi en sväng till Emmas syster. Albin trivdes som fisken i vattnet med Saras två söner Daniel och Joel. Han älskade alla deras bilar.
Sen kl 19 kom mamma hem från Londen. Vi åt god mat och pratade. Tyvärr var jag helt slut eftersom natten innan inte gav mig så mycket sömn, så slocknade på soffan Förlåt mamma, inte så social den kvällen .VI som skulle rimma och allt.

Idag (söndag) kom kära Evve och Lydia på besök. Verkligen jättekul att äntligen få ihop en träff. Kändes som igår vi sågs, har saknat dig vännen. 
Efter Evve hade åkt så gick mamma, jag och Albin ut på en promenad. Vi passade även på att handla lite.
Sen hem och laga mat för att sen få besök av Jonas och Sofia. Dom hann jag dock inte träffa så mycket. 

Vi kom i väg vid kl 18 ikväll. Albin somnade direkt i bilen och sov hela vägen hem. Var hemma strax efter 20. Så var rätt svårt att få honom att sova ikväll.
Väl hemma fick vi se vår fina uteplats som Erik hade snickrat under helgen. Han måste få mycket beröm för den. Första byggprojektet för hans del. Med beröm godkänt :)

Albin hade verkligen saknat sin pappa, mycket pussar och kramar blev det.

Nu sover lilla hjärtat äntligen och jag ska krypa ner i sängen.

Tack alla vänner för en underbar helg.

Tack mamma för att du finns!

Sweet dreams!

 

Picknick på Björnön förra besöket i V-ås








Äntligen fredag :)

Sååå skönt med helg. Efter jobbet åker jag och Albin till Västerås. Ikväll ska vi ha tjejkväll Emma, Angelica och jag. Albin får ju oxå vara med såklart ;)

Jag hoppas på att hinna till pappas grav den här gången. Åh vad jag saknar honom!

Igår var jag ute i spåret igen. Går rätt så bra att springa. Trodde jag aldrig jag skulle säga. Jag har alltid hatat att springa.
Nu när känns det roligt när man kan springa ett helt varv :)

Evve: Vad gör du på lördag? Kanske ses?

Ha en underbar fredag!

Nu är jag här igen

Vilket härlig långhelg vi har haft. Vi var hela helgen i Eriks föräldrars sommarhus. Den ligger precis intill vattnet, superfint.
Från torsdag till fredag hade vi besök av Jörgen, Lina och Carl. Jättekul att ses.
Sen på fredagen kom Eriks föräldrar dit och så stannade vi till söndag.


Jag ska åka till Västerås med Albin på fredag. Erik ska snickra tak över vår altan. Vore jättekul om vi kunde ses då Emma.
Mamma är i London tills lördagkväll så är det någon mer som vill komma på besök och träffa oss fredagkväll, säg bara till. Vore jättekul :)

Annars planeras det för fullt hemma hos oss. Bröllopet kommer bara närmare och närmare *nervös* Lite stressad men mest bara superlycklig :)

Ha en underbar tisdag!


RSS 2.0