Bilduppdaterign :)

Nu var det ett tag sen IGEN som jag skrev och la ut bilder här. Tänkte uppdatera lite.

På bilden nedan är när jag träffar söta lille Carl för första gången, så himla liten men så söööt :)



Här har vi familjen Kernell



Sen lite bilder från Albin och jag var hemma hos mina föräldrar.

Albin och morfar myser

image28

Mormor och Albin busar

image29

Testar hinken som Albin ska bada i sen, super tycker han :)

image30

Min underbara lilla kille en vanlig dag hemma... Älskar dig skruttis!

image31

Har som vanligt inte tid att skriva så mycket mer idag... Blev lite bilder iaf :)

Idag har jag haft en superdag tillsammans med Tindra och Erika. Imorrn ska vi träffa Julia på en lunch..
Ha det gott!

För längesen jag skrev

Vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera här.  Kommer alltid något i mellan, oftast en liten herre vid namn Albin ;) Han har varit lite gnällig på sistonde, sover sämre på nätterna och vill inte äta mat. Såg idag att han har fått en till tand så jag hoppas att det är därför han är som han är.

Vad har hänt annars. Jo Erik fyllde ju 30 förra tisdagen. Vilket jag firade med först nybakade scones. Sen fick han blomsterbud på jobbet. Senare när han kom hem så fick han champange och jordgubbar och så avslutade vi kvällen på en mysig restaurang inne i stan. Jag hoppas och tror han tycker dagen var lyckad. Jo visst ja, vi åt även pannacotta när vi kom hem. Dock lite misslyckad då den blev alldeles för hård.

I helgen som var nu åkte vi till mamma och pappa för att köpa en bil där uppe. Så nu är vi Saab ägare. Känns bra tycker jag då vi har fått lite pengar för ett kommande husköp som vi hoppas kommer äga rum inom kort, vi får väl se :) 

Erik vill ha datorn nu så jag lär sluta här. Blev lite uppdateringar iaf. Bilder kommer lite senare!

Albin 1 år!

Tänk att det är 1 år sen vår lille älsklingskille kom till världen. Känns som det var igår vi var på BB och höll honom för första gången. Det här året har varit väldigt lärorikt och spännande. Ens liv tar verkligen en ny vändning och det blir en enorm omställning.
Det har inte blivit så mycket födelsedagsfirande idag. Tagen har varit som vanligt.
Jag och Albin har varit ner på stan med Ullis och Livia och ätit lunch. Sen kom Erik och hämtade oss efter jobbet.
Då bär det av hemåt för att laga mat och ge Albin hans presenter. Han fick ett tåg som låter och blinkar och går framåt. Mycket intressant tyckte Albin :) Sen fick han en ratt med olika knappar på. Vår lille kille älskar nämligen när det låter och blinkar.

Det riktiga firandet var i lördags då mormor, morfar, morbror Jonas, Sofia, farmor, farfar, faster Anna, "mormor" Ingrid och "farmor" Karin kom på besök.

Först måste ju Albin och pappa Erik bli riktigt fina för kommande fest:

image20

Sådär ja :)







Albin ser lite fundersam ut när vi kommer med tårtan och sjunger för honom. Men tårta fick han smaka för första gången och mums vad gott det var.

image24

Här hjälper jag och Erik till att öppna paket. Det var en hel del han fick. Mest kläder men även några leksaker :)



Hela dagen var jättelyckad och trevligt hade vi. Mina föräldar och Jonas & Sofia stannade till söndag vilket var jättekul.

Det var lite uppdatering från helgen. Imorgon är det nästa födelsedag, då är det Eriks tur att fylla, dock 29 år äldre än sin son ;)


Födelsedagskalaset

Då var det kväll och festen är slut. Vi har haft jätte trevligt. Albin har fått massor av paket och smakat tårta för första gången. Just nu sitter alla och tittar på fotbollen på tv vilket inte intresserar mig så mycket. Jag ska lägga ut bilder från dagen imorrn tänkte jag.

Fixat och donat

Känner mig lite halvkrasslig såhär mot kvällningen. Nu har jag iaf bakat tårta och ska börjar med pajen snart. Sen har jag varit och storhandlat utan Albin och Erik, gick snabbast så :)
Lägger in lite kort på Albin från idag

En glad liten kille imorse



Leka lite inne på sitt rum är kul ibland iaf :)



Den här boken är en favorit just nu



Erik och Albin sitter och läser



Sen nya favvosysslan. Att klättra upp på tv-bänken och ställa sig och trycka på lampknappen. Ännu roligare blir det när mamma och pappa säger ajaja, neej Albin.

image19

Nu är det dags att natta Albin sen städa lite här hemma och göra pajen klar. Sen blir det nog slappa framför tv:n som gäller för oss "sjuklingar"

Natti natti!

Sovit nästan fram tills nu

Klockan är nu kvart i 10 och jag gick precis upp *skööönt* Var uppe en gång kl 6 och gav Albin vällning sen sov han bara en halvtimme tror jag. Men då gick min underbara Erik upp med honom så jag skulle få sova, tack min älskling :)
Albin är det full fart på här hemma nu, så han har ingen feber å verkar må prima. Dock fortfarande lite snorig.
Jag mår ungefär som jag gjorde igårkväll så det är nog ingen fara med mig heller. Tror även Erik mår lite bättre. Så nu verkar det ju som allt ordnar upp sig inför helgen :)
Nu är det frukost tajm!

Då var det dags att nanna kudden

Hoppas Albin sover hela natten i natt. Jag börjar själv känna mig dålig nu och skulle verkligen behöva en hel natts sömn. Hoppas jag inte blir sjuk nu till helgen när det är så mycket som ska göras. Men nu ska det tänkas positivt och jag blir INTE sjuk *håll tummarna*
Natti natti!

Nya kläder

image13




Idag har Albin och jag varit nere på stan och köpt nya kläder till hans 1-årskalas. Han bli så fin i dom!

Hela familjen hemma idag

I natt känns det som att jag har fått sova lite mer men Erik säger att jag var uppe ungefär varannan timme med Albin. Mycket möjligt, man blir lite snurrig när man är så trött.
Tycker iaf Albin vekar må bättre idag. Snoren rinner lite idag med men ingen feber.
Han leker för fullt inne på sitt rum. Men innan dess roade han sig med sin favoritsysselsättning.
Nämligen att krypa in i pappas kalsong och strumplåda, sötis :)

image10

image11

Sedan hjälpe han mamma snällt att städa *ler*



Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Erik är hemma från jobbet, han mår inte alls bra. Det är bara att hoppas att det blir bättre till helgen då vi ska ha födelsedagskalas. Tänkte nog förbereda lite idag inför det. Eller så tar jag en sväng ner på stan. Vi får se.

Snart slappa framför Tv:n

Nu sover Albin efter en jobbig dag. Han är inte alls pigg nu, hade feber ikväll.

Det var trevligt hemma hos Lina idag. Vi fick en jättegod paj till lunch.
Här är söta Lina med sin stora mage :)



Sen efter lunchen tog vi en långpromenad i det fina vädret. Albin sov i sin vagn hela tiden.

image7

Albin idag hemma hos Lina.

image8

Anna och Oliver var oxå där på besök.

image9

Efter besöket hos Lina så åkte jag och Albin med Erika och Tindra hem. Efter Erik slutade jobbet kom han och hämtade Albin sen gick jag och Erika och tränade, bodypump *puh* helt slut nu ju.
Har precis ätit en "lyx"middag och snart är det dags för idol.
Trevlig kväll alla!

Vilken natt

I natt har jag inte fått sova särskilt mycket. Albin har varit vaken jättemycket då han har blivit så täppt i näsan. Stackarn. Tyvärr känner jag att tålamodet mitt håller på att ta slut. Men nu sover han förhoppningsvis ett tag på förmiddagen så jag hinner ta en dusch och vakna till lite.

Sen ska vi åka till Lina K och äta lunch, ska bli jättekul, var längesen man såg henne och magen. Nu ska jag göra mig klar. Skriver mer senare ikväll!

Min badkille tidigare ikväll

image3

Titta på frisyren *hihi*

image4

Sötis!

Oj vad jag har gått

Idag har jag och Albin promenerat säkert 1 mil *puh*
Först gick vi ner på stan och fixade lite saker, som såklart är hemligt då en viss sambo/pappa fyller 30 år på tisdag :)
Sen promenerade vi till Emelie och Ludvig där vi fikade. Sen bar det av till Ikanohuset. Så en hel del motion har man allt fått idag.

Tyvärr tror jag Albin håller på att bli sjuk. Näsan rinner konstant och han verkar slö i kroppen. Men när han fick bada ikväll blev han lika pigg som vanligt, min lilla badkille. Nu ligger han iaf och sover så sött efter att ha tittat på Idol med mig. Så mysigt att sitta med honom i knäet, händer inte så ofta nuförtiden nämligen.

Nu tänkte jag ta mig ett bad sen krypa ner i sängen.
Gonatt!

Min alldeles egna blogg!

Kul att du hittade hit. Den här bloggen ska handla om mig och vad som händer i mitt liv :)
Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt.

RSS 2.0