När ska allt bli bra?

Här kommer en liten uppdatering om vad som har hänt de senaste dagarna.
I torsdags åkte jag hem till mamma och pappa. Pappa var jättedålig och fick åka ambulans in på fredagen. Nu ligger han fortfarande inlagd och vi vet inte hur länge han kommer få stanna.

Erik och Albin kom efter på lördagen vilket var skönt att vara ett par dagar själv. Vi stannade tills måndagkväll.

Nu ska jag snart ut och söka en massa jobb.
En glad nyhet i allt elände är att dom precis ringde från ett jobb jag har sökt. Ska på intervju på måndag. Det gäller en tjänst som kundtjänstmedarbetare på Addici. Får se hur det går.

Igår var jag och Albin med Emelie och Ludvig hela dagen. Det är roligt att umgås med dom tycker både jag och Albin såklart :)

Ha en trevlig dag alla!



Bilder från julen 2007

Familjen :)

image65

Albin på sin nya fina trehjuling

image66

Albin träffar tomten för första gången, det var spännande och inte ett dugg rädd var han. Han vinkade snällt när tomten gick. Sen fick man en bil oxå, roligt tyckte Albin :)

        

Tror Erik och pappa tyckte den radiostyrda bilen var minst lika rolig ;)

image71

Hopplöst

Just nu känns allt hopplöst med jobb och allt. Jag ringde precis för att höra om dom hade några andra tjänster på Engströms... Ska ringa tillbaka lite senare när han som är ansvarig kommer tillbaka.

Lämnade precis Albin på dagis. Han kommer få vara där 15 timmar i veckan nu när jag är arbetslös. Dock får jag inte lämna vilka tider jag vill. Av nån konsitg anledning så får han bara äta lunch där och inte mellanmål och lunch. Lustigt tycker jag då dom inte kommer sänka avgiften, vi kommer få betala 1000 kr imånaden trots att han inte är där lika länge och inte äter mellis. Alternativt så får han vara 3 timmar per dag men då ingår varken lunch eller mellis.

Pratade med mamma tidigare. Pappa hade fått små proppar på lungorna. Inte konstigt att han har mått som han har gjort. Han får troligtvis komma hem idag men måste ta sprutor i magen varje dag *ajaj*
Sitter i valet och kvalet om jag ska åka hem nu eller om jag ska vänta ett tag till.

Vi får hoppas att han orkar åka i väg på resan... Vore nog skönt för alla att komma i väg lite.

Nu ska jag äta lunch sen börja plocka här hemma.

Trevlig dag till er alla!

Natti natti!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen... Känner mig seg idag.. Var svårt att komma upp när Albin vaknade kl 5 imorse. Hoppas verkligen han sover lite längre imorrnbitti.
Idag har han iaf varit på dagis några timmar så jag har fått möjlighet att söka lite jobb... Tyvärr inga napp idag.

Idag har pappa åkt in till sjukhuset och  nu är han inlagd igen. Stackars pappa, han mår så dåligt. Tänker på honom jämt. Synd om mamma oxå som måste vara själv och kämpa på trots allt.

Undra hur det ska bli framöver med allt?? Ovisst och skrämmande är det.

Gonatt mina vänner!

Regn, snö och hagel

Idag har jag och Albin varit med Emelie och Ludvig heela dagen lång. Vi var där redan kl 10 så barnen skulle få leka lite. Sen fick dom lunch och sen gick vi till öppna förskolan. Dit är det ca 30 min promenix och när vi hade gått ca 5 min så började det regna lite smått... Vi gick på och ju längre vi kom ju mer regnade det, till slut var det snö och sen hagel.. *suck* skapligt blöta vi blev, så sen dess har jag frysit.
Har förutom regn haft en bra dag...
Ikväll har vi ätit lax och pasta.. Nu sover lillprinsen förhoppningsvis och Erik städar.

Nu ska jag kolla efter dagens lediga jobbannonser!

En sak till... Kommer tyvärr inte komma så mycket bilder framöver då våran kamera är lite paj, eller snarare laddaren till batteriet som är borta så det går inte att använda kameran :(

Lägger ut en gammal bild på Albin och Ludvig

image64

Ännu en helg har gått

Tänk att imorse försov jag mig, det har ju inte hänt på jag vet inte när.. Erik var snäll och gick upp med Albin imorse, jag måset ha sovit så gott så jag märkte det inte ens. Vaknade kl 10.05 och fick smått panik, skulle med bussen 10.30 för att åka till stan och träffa Emelie... Kors i taget så hann jag faktiskt. Bara man vill så ;)
Träffade Emelie kl 11 för att ta en fika och prata lite om vad som har hänt. Det var trevligt att ses lite utan barn. Sen kom Erik med Albin så åkte vi hem till Emelie och Ludvig medans Erik tränade.
Sen har vi varit i väg på lite olika saker idag (berättar kanske längre fram i tiden)

Väl hemma så gräddade vi lite pannkakor och sen har vi precis fått Albin i säng. Så nu blir det myspys i soffan för hela slanten! Hoppas ni oxå har haft en bra söndag!

Kraam

Lördag

Idag skulle jag egentligen ha jobbat... Men är hemma nu pga. allt som har hänt. Erik kom hem 1 i natt och var rätt så fuller... Han har legat i sängen till kl halv 2 idag och nu skulle han lägga sig igen.. Jobbigt när hela dagen blir förstörd för en sån sak.
Jag vill åka och hitta på något idag. Frågan är vad bara, det blåser ju en hel del här.

Hoppas ni alla får en mysig lördag!

Här kommer en bild på på Albin och Emma från i onsdags, så söta så.

image63

Jag och Albin ikväll

Paus i Let´s Dance så jag passar på att skriva några rader. Idag åkte Emma hem. Vi har haft jättetrevligt, kändes bra att ha henne här ett par dagar.

Sen har jag varit och hälsat på på mitt gamla jobb, känns jättetråkigt att jag slutade där. Visst växeln var väl inte så kul men jag saknar alla arbetskamrater. Men det är bara att hoppas att jag hittar ett nytt jobb snart. Så hojta till om ni hör talas om lediga tjänster :)

Ikväll är jag och Albin själva, Erik är på middag med jobbet. Ska troligtvis åka och hämta honom senare ikväll.

Hoppas ni alla har en mysig fredagkväll!

Pappa, tänker på dig!

image62

RSS 2.0