Världens sötaste

Hittade en så söt bild på Albin från i midsommras, var tvungen att dela med mig :) (Tack Annika för de fina bilderna du tog)                                     


                                      

Albin sjuk :(

Igår när jag hämtade Albin på dagis så var han snorig. Han som har varit friskare än någonsin senaste tre veckorna. Idag fick han vara hemma då han hostade en hel del i natt. Försöker få honom att sova middag nu men han vägrar. Han ligger iaf i sin säng så får se om han somnar snart. Dock så är han mycket piggare idag så han hade säkert kunnat då på dagis. Men sånt vet man ju aldrig.

Veckorna bara springer förbi. Redan fredag imorrn och då är det dags för mamma att flytta till Västerås. Så Erik och jag och Albin åker dit efter mitt jobb imorrn. Ska bli spännande att se nya huset igen, kommer knappt ihåg hur det ser ut.

Annars har det inte hänt så mycket den här veckan. Har varit duktig och tränat två gånger iaf. Får se om det blir nå mer. Annars nya tag nästa vecka. 

Trevlig dag på er!

Kram 


En liten pojke :)

I natt kom Kristin och Rogers andra son till världen, Elias lillebror. Vi har tänkt mycket på er här borta så det är skönt att höra att ni alla mår bra.
GRATTIS till att ni nu är 4 i er familj.


Själv sitter jag och väntar på att lasagnen jag har i ugnen ska bli färdig. Erik håller på att försöker laga vår tvättmaskin som har gått sönder *suck* Inte riktigt det vi hade räknat med. Får se om det går annars får vi investera i en ny. Man lär ju ha en liksom :)
Den här veckan är jag tillbaka på jobbet och det är Erik som har hand om Albins inskolning. Det går jättebra och Albin verkar trivas.
Annars har det väl inte hänt så mycket.. Det rullar på som vanligt.

Ha en trevlig kväll alla!

Hemma igen...

Då ligger man äntligen i sängen efter en mycket jobbig bilfärd hem från mamma. Vi kom i väg alldeles för sent och så tog det extra lång tid då vi hade släpet med alla grejer med oss hem.
Idag fick vi äntligen ihop det så vi fick träffa Kristin och Roger, tyvärr blev det en kort visit men alltid något. Hoppas för hennes skull att bebis behagar att tita ut snart!

Annars har vi haft en bra helg hemma hos mamma. Blev lite gjort men tyvärr inte så mycket som vi hade hoppas på tror jag. Mamma, försök att inte stressa upp dig! Det ordnar sig med flytt och allt!!

Imorrn är det jobb igen, känns helt ok. Men behöver nog avsluta detta skrivande och försöka sova :) Lär nog vara helt slut imorrn iaf.

God natt med er!

Inskolning

Jag måste ju vara världens sämsta bloggare, haha. Men ju längre tiden går och man inte har skrivit något dessto svårare är det att börja skriva :)

Den här veckan är jag hemma med Albin. Vi håller på att skola in honom på ny förskola här i Linghem. Kommer bli betydligt smidigare att lämna och hämta. Tror även vi kommer gilla det här stället. Även fast vi kommer sakna förra förskolan där vi trivdes jättebra.
Nu har jag precis varit och lämnat honom. Han är själv där för första gången :/ Håll tummarna för att det ska gå bra.
Ska hämta honom igen 10.30 då tänkte jag ta en sväng ner på stan och kika lite. Var längesen nu.

När Erik slutar jobbet sen ska vi åka till mamma. Det är inte långt kvar nu tills hon flyttar och det finns massor kvar att göra. Sen ska vi ta hem en hel del grejer hit till Linköping.

Om det är någon som vill ses när jag är hemma så är det bara att höra av sig :) Har inte jättemycket tid men man kanske kan få ihop något :)

Kristin... Tänker på dig här borta. Hoppas hoppas att du slipper gå över tiden för mycket. Måste ju vara jättejobbigt.
Men snart så. Jag tror bebis tittar ut i helgen eller i början av nästa vecka :) Allt kommer iaf gå jättebra!! KRAMAR till dig!

Nu ska jag plocka lite här hemma medans jag inte har något busfrö som plockar fram saker hela tiden :)

Ha en trevlig helg alla!

Kram


RSS 2.0