Albin och jag hela helgen

Nu ska jag snart lägga mig. Tänkte bara lägga upp lite bilder jag har tagit idag. Har inte varit så flitig med kameran på sistonde tyvärr.
Erik har meckat bil hela helgen så Albin och jag har umgåtts massor. Igår var vi till Valla med Erika och Tindra och lekte och tittade på djur. Tyvärr har jag inga bilder därifrån. Det var iaf himla roligt att umgås lite med dom igen, var längesen nu. När vi var mammalediga träffades vi minst en gång i veckan och nu känns det som vi aldrig har tid.
Sen igårkväll var vi över till ett par här i Linghem som har en dotter som gick på Albins dagis. Hon har börjat på dagiset Albin ska börja på i Augusti så det är kul att dom följer varandra. 
Blev en hel del vin igårkväll så man känner sig minst sagt lite seg idag.
Idag har vi mest bara tagit det lugnt. Varit ute och busat en hel del. Albin pratar och pratar hela tiden vilket är jättekul. Nu sätter han ihop två ord ofta och man förstår rätt så mycket om man jämför med bara en månad sen :)

Sov så gott alla. Här kommer min sötis i massa olika poser, han var en riktigt fotomodell idag :)
                

                           

                          

                           

                           

Tiden bara går....



Tycker dagarna bara springer förbi, nu är det redan juni. Står inte på för ens Albin fyller 2 år.

Vilket väder vi har... Albin har badat i sin nya pool både igår och idag. Nu ligger han och sover så gott efter ha fått välling i vagnen när Erik och jag var ute och tog en kvällspromenad.

I helgen har vi mest bara tagit det lugnt. I fredags var jag med ett par kompisar och drack lite vin på stan. Jättetrevligt att umgås lite utan barn :)
Lördag var vi hos Emelie, Daniel och Ludvig en stund på dagen. På kvällen kom Macke och Tina på besök. Dom väntar barn och skulle ha haft i lördags, men icke, den ville inte titta ut då. Men snart så. Håller tummarna för er!

Nu ska jag pyssla lie här hemma.

Puss å Kram

TÄVLING

                            


Klicka på bilden ovan och var med å tävla du med :) Lycka till!



BonusTävling

Jag är med och tävlar om presentkort på 600 kr hos SF Bio på Josefines blogg http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan/  


Skriv ditt namn, url:en till din blogg och svaret på frågan "Vilken community har Prinsessan flyttat in till?" i en kommentar på Josefines blogg.



RSS 2.0