Grattis!

Vill bara skriva ett stort grattis till Evelina och Benny som nu har blivit föräldrar till en liten flicka. Ser fram emot att få se den lilla sötisen!
Hoppas ni alla mår bra!
Många kramar

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Kristin...Här kommer mina svar, bättre sent än aldrig ;)

5 saker i min frys
köttfärs
kycklingfilé
hallon
kantareller
chokladrutor

5 saker i min garderob
linnen
tröjor
jeans
tunikor
träningskläder

5 saker i min bil
cd-skivor
bilbarnstol
isskrapa
leksaker
tuggummi

5 saker i min handväska
tuggummi
plånbok
läppglans
paraply
vantar
Jag utmanar Erika Tegnér, Åsa och ingen mer (vet ingen som inte har svarat på detta)


Mormor

Nu har min kära mormor blivit dålig. Inte många dagar kvar tror läkaren. Hon har ju varit dålig länge men det känns så definitivt just nu. Har så dåligt samvete att jag inte har varit där på så länge. Men varje gång vi har varit i Heby så har vi hjälpt mamma med flytt och innan dess var pappa dålig. Känns väldigt jobbigt att inte få träffa henne igen.
Stackars mamma är helt slut, det ena avslöser det andra. Dessutom är hon helt själv med att sitta hos henne.
Vi tänker på er.
Åsa, du har ju träffat mormor nästan varje dag och det som känns så bra är att du träffade henne innan hon blev som hon har varit de senaste åren. Du kan väl säga att jag saknar henne och att hon finns i mina tankar! För jag tror ändå att hon hör trots att hon sover.


För övrigt har det väl inte hänt så mycket i våra liv. Helgen har varit bra men det blev inte så mycket målat som vi skulle ha gjort. Regnet bara förstör och förstör. Albin mår bra. Han var hos frisören i lördags och blev jättesöt :) Sen var vi på busfabriken med ett par vänner och deras dotter. Albin och Tindra är så söta ihop.

KRAM

RSS 2.0