Sista dagen i vår lägenhet

Då har jag precis varit och lämnat Albin på förskolan. Han stormtrivs där, idag skulle han få vara inne och måla.
Det har varit mycket bus nu på morgonen efter en rätt så sömnlös natt. Trots att han la sig 2 timmar senare än vanligt så vaknade han kl 3 och sen kl 4 sen ville han gå upp kl halv 7. Jobbigt med så mycket avbrott i sömnen tycker jag. När han vaknade imorse var han väldigt fundersam över vart alla möbler hade tagit vägen. Vi körde nämligen bort en del igårkväll.

Nu ska jag ta ett ryck och packa massa kartonger. Dock så har vi helt slut på tidningspapper att slå in saker i. Skulle gå och hämta i pappersinsamlingen men den måste precis blivit tömd för det fanns inte en enda tidning där :(



Satt och tittade på lite gamla kort igår... Tänkte dela med mig av några :)

Helt otroligt att magen har varit så stor och att Albin låg där inne

    '

Gammal partybild (Anna, Emma, jag) på kåren i Västerås, jag med mörkt hår, vad tycks? :)
image80

Söta Angelica:
image81

Kristin på Öland, lika fin som alltid!
image82



Det går segt att ladda upp så jag återkommer med gamla gobitar en annan gång!



Sängdags

Då var det äntligen dags att sova... Imorrn är det en ny packdag som gäller. Har köpt många nya kartonger så jag kan få ner allt.. Går åt mycket mer än man tror. Ska blir kul att lägga ut bilder på vårat nya hus sen :)

Ikväll har vi varit på Ikea och köpt en köksskåt, typ skafferi... Det är dåligt med förvaringsutrymme i köket så det var behövligt.

Albin fick lägga sig lite senare idag så förhoppningsvis kanske man får lite sovmorgon imorrn..

Gonatt gott folk!

Onsdag

Då har jag precis varit och lämnat Albin på dagis. Tänkte att jag skulle försöka packa lite här hemma sen ska jag träffa Julia för en lunch. Ska bli trevligt att luncha utan barn för en gång skull.

Ringde precis och bokade ny tid för intervjun, det blev på måndag *nervös*

Pratade med mamma igårkväll. Hon sa att pappa bara blir sämre och sämre för varje dag nu. Jag känner mig väldigt splittrad. Jag vill åka hem för att hälsa på honom men mamma tycker jag ska vänta tills vi har flyttat. Så det får troligtvis bli nästa vecka. Känns jobbigt att kanske påbörja nytt jobb mitt i allt elände. Men förhoppningsvis förstår dom min situation om jag får jobbet.

Ha en härlig dag alla!

Snart flyttar vi till huset :)

Här är det full fart med packning. Vi fick veta igår att vi får flytta in redan på fredag, ska bli spännande.
Albin växer och pratar som bara den, visserligen mest på sitt egna lilla språk.
Han säger mycket "ojoj" ,"e de dä", "mamma här", "pappa"... Roligt när han kommer på något nytt ord.
Vi är väldigt förkylda här hemma. Jag skulle egentligen på en arbetsintervju igår men fick ställa in den. Ska ringa imorrn och boka en ny tid. 

Pappa ligger inlagd på sjukhus igen... Tycker så synd om honom, han har så ont. Nu har det troligtvis kommit en tumör på tungan också vilket förklarar varför han varken har kunnat äta eller dricka normalt på jättelänge. 
Tänker på dig ska du veta pappa! 
Mamma, du är duktig som kämpar på och bor själv i huset. Förstår att det är jobbigt. Du är iaf alltid välkommen till oss, bara så du vet! 

Idag har jag och Albin haft besök av Lina och Carl. Det var trevligt och barnen gillar verkligen varandra. Båda sken upp som solar när de såg varandra. 
Har tagit lite bilder idag (kors i taget) ;)

Albin i förmiddags, han upptäckte pappas borrmaskin:
image72 

Carl är intresserad av vad Albin gör:
image73

Söta Carl:
image74

Min älskling :)
image75

Här kommer en bild från igår oxå... Jag försökte få med Albin och mig, gick sådär... Hehe.. Men den bjuder jag på *s*

image76

Snart är det Gossip Girl, men nya favvoserie. Så snart intar jag soffan. Erik är och tränar och Albin sover.
Ha en trevlig kväll alla!

Fixat lite här hemma

Nu ska jag gå och hämta Albin på dagis. Idag har jag fått lite gjort medans han var borta. Har bl.a lagat en köttgryta, tvättat och städat.
Det är jättefint väder här. Vi ska äta lite mellis när vi kommer tillbaka tänkte jag. Sen ska vi ta en runda i spåret jag och Albin :)

För dom som undrade hur det gick på intervjun igår så gick det ok. Jättesvårt att säga tycker jag. Var rätt så nervös och blev ställd av en del frågor hon ställde. Men jag svarade så gott jag kunde. Dom skulle höra av sig vare sig jag får jobbet eller ej och det är bra tycker jag.

Erik ringde och eventuellt så kanske vi får vår bil såld inom några dagar. Var visst en köpare från Gävle som var väldigt intresserad. Hoppas, för den är alldels för dyr för oss att äga som läget är just nu.

Snart flyttar vi till vårat hus, ska bli så roligt att inreda och fixa i det.

Nu lär jag kila!

Pappa, kämpa på!!

RSS 2.0